Το Wellness Malaxis Massage Salon αποτελεί ένα σύγχρονο Κέντρο Μασάζ & Ευεξίας στα Φηρά Σαντορίνης, προσφέροντας μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών καθ' όλη τη διάρκεια του χρόνου.

Το έμπειρο και καταρτισμένο προσωπικό μας είναι στη διάθεσή σας για να σας μυήσει στις τεχνικές του μασάζ, χαρίζοντάς σας μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και αναζωογόνησης σε όλο σας το σώμα με ευέλικτη εξυπηρέτηση στο δικό σας χώρο.


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ 

+30 6981765436

 
 
 
ΧΑΛΑΡΩΤΙΚΟ ΜΑΣΑΖ

ΧΑΛΑΡΩΤΙΚΟ ΜΑΣΑΖ

Είναι μια καλή επιλογή για κάποιον που κάνει μασάζ για πρώτη φορά ή για κάποιον που θέλει απλώς να μειώσει το επίπεδο άγχους του...

ΜΑΣΑΖ ΖΕΥΓΑΡΙΩΝ

ΜΑΣΑΖ ΖΕΥΓΑΡΙΩΝ

Το μασάζ ζευγαριών είναι μία θεραπεία μασάζ που πραγματοποιείται ανάμεσα σε δύο άτομα ευρισκόμενα ταυτόχρονα στον ίδιο χώρο από έναν ή δύο διαφορετικούς θεραπευτές.

ΑΡΩΜΑΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

ΑΡΩΜΑΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Χαλαρώστε τις αισθήσεις σας με ειδικά μείγματα αρωμάτων για να αφήσετε το μυαλό και το σώμα σας να ξεφύγουν από το καθημερινό άγχος.

DEEP TISSUE MASSAGE

DEEP TISSUE MASSAGE

Το βαθύ μασάζ ιστών είναι ένας τύπος θεραπείας μασάζ που εστιάζει στην ευθυγράμμιση των βαθύτερων στρωμάτων των μυών.

ΗΦΑΙΣΤΕΙΑΚΗ ΑΙΣΘΗΣΗ

ΗΦΑΙΣΤΕΙΑΚΗ ΑΙΣΘΗΣΗ

Θεραπεία αποτοξίνωσης που βασίζεται στη δύναμη της ηφαιστειακής λάβας που διεγείρει την κυκλοφορία του αίματος και εμπλουτίζει το δέρμα με μέταλλα.

ΜΑΣΑΖ ΠΟΔΙΩΝ & ΠΕΛΜΑΤΩΝ

ΜΑΣΑΖ ΠΟΔΙΩΝ & ΠΕΛΜΑΤΩΝ

Το μασάζ στα πόδια και τα πέλματα είναι μια ασύγκριτη απόλαυση, που όχι μόνο ανακουφίζει από την κούραση, αφήνει τους μύες των ποδιών και το σώμα τονωμένα, αλλά είναι επίσης μια μοναδική χαλαρωτική διαδικασία.

ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΗΛΙΟ

ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΗΛΙΟ

Μια παραδοσιακή, πλήρως επανορθωτική και αναζωογονητική θεραπεία προσώπου και σώματος που προσφέρει βαθιά ενυδάτωση στο εκτεθειμένο στον ήλιο δέρμα και εξαλείφει τους ερεθισμούς.

ΚΟΡΕΑΤΙΚΟ ΜΑΣΑΖ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

ΚΟΡΕΑΤΙΚΟ ΜΑΣΑΖ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

Μια παραδοσιακή κορεάτικη περιποίηση προσώπου δέκα βημάτων, βασισμένη σε αυθεντικά κορεάτικα προϊόντα ομορφιάς και τις τεχνικές.